Provjerite raznoliku primjenu terapija i kako rješavamo Vaše probleme

Uvjerite se u iskustvo rada Stojana Mataševa

Primjena terapijskog djelovanja može se podijeliti u nekoliko osnovnih kategorija koje obuhvaćaju probleme s kojima se nosi veliki broj ljudi. Stresan i ubrzan način života razvija razna stanja i probleme koje naši preci nisu imali.

Zdravstvene tegobe

Energoterapijom se postižu pozitivni rezultati kod različitih bolesti i tegoba. S obzirom na dosadašnja iskustva gotovo da i nema bolesti ili ozljede s kojima se Stojan nije susreo i pomogao u oporavku. Rezultati terapija vidljivi su i na nalazima pretraga. Svakoj se osobi pristupa savjesno i predano. Već ćete pri prvom razgovoru shvatiti da se radi o ozbiljnom čovjeku koji Vašim zdravstvenim tegobama i bolestima pristupa s potrebnom pažnjom.

SAZNAJTE VIŠE

Emocionalne, psihičke tegobe i pojačanje živčanog sustava

Počevši od svakodnevnog stresa, napetosti, nervoze i nezadovoljstva, pa sve do ozbiljnijih dijagnoza vezanih za psihičko zdravlje, vrlo su česti slučajevi u našem modernom i ubrzanom svijetu. Terapije rezultiraju poboljšanjem općeg stanja živčanog sustava i omogućavanjem normalnog svakodnevnog života.

SAZNAJTE VIŠE

Neplodnost

Jedan od sve češćih problema s kojima se suočavaju mnogi parovi je neplodnost. U svojem dosadašnjem radu Stojan Matašev pomogao je stotinama parova, koji su nakon njegovih tretmana postali sretni roditelji. Dio istih i danas je u kontaktu sa svojim energoterapeutom koji sada brine o zdravlju cijelih obitelji.

Tretman je prilagođen Vašim problemima u cilju postizanja bolje kvalitete života

Poboljšavanje sposobnosti učenja i koncentracije

Stojan Matašev pomogao je mnogim učenicima, studentima i odraslima u rješavanju različitih poteškoća vezanim za učenje. Terapijama postiže rješavanje teškoća u učenju, koncentraciji, polaganju ispita odnosno postizanje boljih rezultata u cjelini.

Sportske ozljede i poboljšanje opće kondicije

Pružena pomoć mnogim sportašima uključuje podršku profesionalnih pojedinaca i potporu razvoja mladih sportaša na putu prema profesionalizmu. Njegove terapije sportašima omogućavaju ubrzavanje oporavka od ozljeda, poboljšanje opće kondicije, povećanje koncentracije i sposobnosti u redovitom treningu, posebnim pripremama ili natjecanjima.

Poremećaji u prehrani

Poremećaji u prehrani pojavljuju se iz različitih razloga. Najčešći uzroci su socijalne, emocionalne ili psihološke, ali i fizičke prirode. Osim dijagnosticiranja i tretiranja istih terapijama dobit ćete i pomoć potrebnu u osnaživanju i ustrajnosti. Možete uravnotežiti svoju prehranu te uspostaviti ponovnu stabilnost i snagu cijelog organizma kako biste mogli nastaviti s radosnijim svakodnevnim životom.

Odlučite se za prirodni oporavak i ozdravljenje

Područja terapija

Provjerite područja terapija i način na koji funkcionira energoterapija.

Provjerite više

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i pronađite prirodno alternativno rješenje za svoje probleme.

Javite nam se